Friday, February 11, 2011

Buletin: Thanks to supporters!




Salam semua!
Aku tengok IA mula bergerak...bagus. nanatik aku update lagi blog ni bagi ia interesting. sekarang aku takde masa. nak tekan shift nak kasi huruf besar pun malas...typing marathon bak kata darkhalf...
Ada beberapa ekor yang degil macam eszol. mungkin ada yang tak perasan macam Along Tapa, atau yang kat blog karl, dan cik chirpy. aku tolong mana yang mampu...
apapun, macam yang aku dah cakap kat disclaimer, korang kena bagitau orang yang kau tag tu bahawa mereka telah di tag. bagi url sekali kat ruang komen. diorang tak jawab, spam dua tiga hari...tak jalan gak, well..tag la orang lain...
sebaiknya, tuan punya entry memastikan 3 pilihan mereka ber linkage. Baru betul.
bukannya buat contest dan lepas tu harap 1000 hamba akan cari 1000 blog untuk dia..
dia lepak main dslr...dasar ben10...eh?....hehehe

4 comments:

karl said...

allo tauke, gua nak berenti kerja.

http://karlbossblogging.blogspot.com/2011/02/sambung-cerita-lagi-aku-quit.html

Dark Half said...

rajin pulak kau karl. smpai 3 option kau balun. habuan utk tauke sblom benti keje kot...keke

tapi benda ni, x semua org rasa nak buat. apsal kau tak tag hiro. aku baca cengkerama dia harini, rasa nak terkeluar usus

Irwan said...

karl, dark, you guys are good sports.

i am searching for the likes of us to start something..

while searching, might as well gain something, right...dats why this idea came out...

Al said...

smpt lg brnada sini ek..