Friday, February 11, 2011

Buletin: Thanks!!!

Thanks to ESZOL dan AL.
Al dapat markah penuh. Maklumlah budak baru lepas grad.
Otak dia fresh lagi dalam memahami kehendak soalan.
Aku tau. Tu sebab aku kata Al budak form five.

Eszol memilih untuk mati cepat. Takper. It's your choice.

Aku terkilan dengan KARL. What happend? Rilek...

Dan thanks to Dark yang mendedahkan wet dream Hiro...Hahaha. Aku suka!

7 comments:

ghost writer said...

ko bagi soklan apa kat dowang nih...?

Dark Half said...

raja puisi berhantu suda mariii

eszol raar said...

rules aren't always right

Ka-Ching said...

Tahniah kat korang!

Irwan said...

ghost writer: kalau nak join, kau boleh join dari karl...dia nampak cam stuck jer...

http://karlbossblogging.blogspot.com/2011/02/sambung-cerita-lagi-aku-quit.html

Kaching: Tahniah buat KORANG sebenarnya...

Irwan said...

eszol: but if you never foloow it (the rules) even once, how do you know you're more righteous than the one you're criticizing?

Are the rules aren't always right, or is it US who didn't listen properly in the first place?

Al said...

haha
ezrol mmg skeras-keras kpale